BizBot gjør det enklere for deg å lagre og få tilgang til dokumentene dine på ett sted. Her er trinnene:

1. Åpne firmaprofilen din, og klikk på Dokumenter i navigasjonsmenyen til venstre.

2. Du vil bli omdirigert til Dokumenter-siden hvor du kan lagre en ny fil ved å klikke på Last opp-knappen. Velg filen fra enheten din og trykk på Åpne-knappen. Dette vil automatisk lagre filen i bedriftens dashboard.

Hvis du har flere filer, kan du organisere dem ved å opprette mapper. Her er trinnene:

1. Trykk på knappen Opprett mappe, og fra popup-skjermen skriver du inn navnet på mappen og klikker på Bekreft.

2. For å flytte en eksisterende fil til en bestemt mappe, klikk på kjøttboller-menyen, og velg deretter Flytt til.

3. Fra popup-skjermen velger du mappen og klikker på Bekreft. Det er det!