Bedriftsinnstillinger-grensesnittet er der du kan redigere og administrere bedriftsdetaljene dine, inkludert kontakter, firmaadresse, korrespondanseadresse, nettsted og sosiale lenker, kontoinnstillinger og logger.

Følg disse trinnene for å komme i gang:

1. Åpne bedriftens dashbord og klikk på Innstillinger > Generelt fra navigasjonsmenyen til venstre.

2. Fra Firmainnstillinger kan du nå begynne å redigere informasjonen din.

Klikk på pilknappen som tilsvarer informasjonen du vil redigere. Slik ser det ut hvis du vil redigere bedriftsadressen din, for eksempel: