Med bedriftskanaler kan du samle medlemmer for et felles formål, som en kanal for å komuniseere med ansatte, styremedlemmer og så videre.

For å administrere bedriftskanalene dine i BizBot, er det to måter å gjøre det på: den ene er fra siden Kanaler, og den andre er ved å gå til Innstillinger > Innstillinger for bedriftskanaler.

Følg disse trinnene for å administrere kanaler via Kanaler-siden:

1. Fra bedriftens startskjerm, trykk på Kanaler fra menyen til venstre.

2. På siden Kanaler klikker du på Legg til ny kanal som lar deg samarbeide med andre bedriftsmedlemmer.

3. Skriv inn informasjonen i feltet, og klikk på Opprett kanal.

For å redigere eller slette en kanal, klikk på tannhjulikonet på Kanaler-siden.

I popup-vinduet kan du redigere navnet på kanalen eller slette en kanal.

Alternativt, hvis du allerede er på Innstillinger-siden, velg Firmakanalinnstillinger.

Du kan da se kanalinnstillingene dine, og derfra kan du legge til, redigere eller slette en kanal. Ikke glem å klikke på Lagre når du er ferdig.